КОИ СМЕ НИЕ?

За нас 2020-11-02T10:11:17+00:00

Уважаеми посетители на euroengineering.bg,

Фирма Евро Инженеринге специализирана в областта на мълниезащитата и заема водещо място в нея.

Нашият екип  има натрупан богат опит в използването на модерните системи за мълниезащита, които отдавна вече са и в България. Използването на новите технологии ни убеди, че при подбора на такива средства, внимателно трябва да се оценява съчетанието между ефективност, качество и цена. В дългогодишната си дейност, ние успяхме да постигнем разумен баланс между тези три основни фактори и така да спечелим доверието на клиентите си, които представляват знакови фирми в българската икономика и в други сфери на обществения живот.

Евро Инженеринг разполага с много добре подготвени специалисти, които винаги са на разположение компетентно да Ви подпомогнат да направите най-целесъобразния за Вас избор на елементи и/или уредби за мълниезащита. Нека бъдем прагматични и да мислим в аванс – това ни подсказва и природата!

Едни от модерните съвременни средства за мълниезащита са мълниеприемниците с изпреварващо действие. За разлика от традиционните конвенционални мълниеприемници, те са сложни и специфични технически съоръжения,осигуряващи  мълниезащита не само на  защитавания обект, а и на прилежащите към него съоръжения и пространства. За това, мълниеприемниците с изпреварващо действие се предлагат с дългогодишен гаранционен срок.
Ние създадохме наша марка мълниеприемници с изпреварващо действие- „ЕВРОСТАР“.
Те притежават сертификат за качество ISO 9001:2008, с който успешно се продават на вътрешния и международния пазар.

“EВРО ИНЖЕНЕРИНГ”

През 2006 г. на петролната база на „Лукойл”, с. Ветрен, обл. Пазарджик, „Евро Инженеринг” монтира първия мълниеприемник с изпреварващо действие.

През януари 2009 г. на „Mall Варна Tower” наши специалисти поставиха две хилядния ни мълниеприемник от този вид, монтиран на територията на страната.

За всичките реализирани само за последните 3 години мълниезащитни и заземителни уредби, на които са поставени тези 2000 мълниеприемници, не сме допуснали нито една рекламация или претенция от нашите клиенти. Напротив! Притежаваме множество референции – признание за качеството на нашата работа и достойнствата на продуктите на „Eurostar”. Автори на тези референции са такива уважавани в страната и чужбина фирми, като: АЕЦ Козлодуй” ЕАД, „Асарел Медет” ЕООД, „АС Стройинженеринг” ООД, „Атко Трейд” ЕООД, „Балканстрой” АД, „БИЦ ИЗОТ” АД, „Вилмат Холдинг” ООД, „Галчев Инженеринг Груп” АД, „ГБС” АД, „Електрон Радиоком” ООД, „Етон” ЕООД, „Комерс ММ” ЕООД, „Крит” ЕООД, „Лукатекс” ЕООД, “Лукойл Нефтохим” АД – „ПСБ Ветрен”, „Нафтекс Инженеринг” АД: Завод за Европрефабрикати – с. Равно поле, Комплексна база – „Чефин България”, Складова база „Биомет”, „Национален Център на Аграрни науки”, „Нестле България”, АД, „OBO BETTERMAN Bulgaria” ЕООД, I СОУ „П. П. Славейков”, „Реставрация” ЕАД, „Стилстрой 73”. „Термоконтрол” ЕООД, гр. Севлиево и др.

Това показва, че предлаганите от нас мълниеприемници и системи за защита от пренапрежения, притежават всички качества, които ги правят без конкуренция на българския пазар.

error: Копирането не е позволено!!!